Sider

fredag den 10. juli 2015

Sommerlig jordbær dessert

Havde lyst til at lave en let sommer dessert igår, så efter hvad jeg lige havde i køleskabet, blev det til dette resultat:

Ingredienser (En stor portion):
350 gram neutral creamcheese
300 gram økologisk fromage frais 0,5 %
7 blade husblas
150 gram sukrin
200 gram jordbær (jeg brugte dem fra frost)
3 spsk. citronsaft
1 spsk. vaniljepulver fra Urtekram

Fremgangsmåde:
- Læg husblas i bød i koldt vand
- Blend jordbær med en stavblender
- Pisk creamcheese og fromage frais sammen, pisk derefter sukker og vanilje i
- Smelt husblas ved lav varme i en gryde sammen med citronsaft
- Pisk jordbær sammen med osteblandingen
- Pisk til sidst husblas i
- Hæld det hele i en skål og lad det stå i køleskabet i 4-5 timer

Du får en lidt citron fromage konsistens dessert, men som er let og lækker!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar