Sider

mandag den 26. januar 2015

Stromboli pizza

Som nævnt før, så kan stromboli dejen bruges til mange forskellige ting! Jeg har før lavet pitabrød af den, og igår blev den brugt som pizzabund :)

Stromboli:
  • 140 gram revet mozzarella
  • 1 æg
  • 5 spsk pofiber (kartoffelfiber)

Fremgangsmåde:
  1. Osten smeltes i en gryde
  2. Når osten er helt smeltet tages gryden af varmen og ægget og pofibren røres i
  3. Den bløde dej sættes på et stykke bagepapir, et andet stykke bagepapir lægges ovenpå, og pizzadejen rulles nu ud med en kagerulle
  4. Bunden bages i en varm ovn ved 180 grader til den er gylden
  5. Derefter tages selvvalgt fyld på, og bages videre i ovnen i ca. 5 min

 
Mit fyld består af hakket oksekød, pølser, løg, rød peberfrugt, tomatpure, sukkerfri ketchup og revet pizzaost og cheddarost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar