Sider

onsdag den 21. januar 2015

Nemme LCHF lasagneplader

For at undgå de almindelige hvede lasagneplader, kan man bytte ud med f.eks. hvidkålsblade, aubergine- eller squashskiver. Men kan man godt lide den originale udgave af lasagnen, så kan man prøve at bytte pladerne ud med denne LCHF variant.

Lasagneplader:
  • 4 æg
  • 125 g Philadelfia
  • 5 store tsk fiberHUSK (Loppefrøskaller)
  • 1 tsk oregano

Fremgangsmåde:
  1. Opvarm ovnen til 150 grader.
  2. Pisk æggene luftige og tilsæt resten af ingredienserne. Sørg for, at loppefrøskallerne er pisket godt ind i æggemassen, så de ikke klumper.
  3. Kom dejen over på en bageplade med bagepapir og fordel den jævnt over hele pladen med en dejskraber.
  4. Kom bagepladen i ovnen og bag dejen i ca. 13-15 minutter.
  5. Tag pladen ud og afkøl. Skær herefter ud med en pizzaskærer i den størrelse lasagneplader, du ønsker.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar