Oopsies:
- 3 æg
- 100 gram philedelphia smøreost
- En smule salt
- En smule bagepulver
- Ca. 1/2 tsk fiberHUSK
- Sesamfrø til drys
Fremgangsmåde:
- Separer blommerne fra hviderne i to skåle
- Æggehviderne piskes stive i den ene skål
- I den anden skål røres blommerne sammen med de øvrige ingredienser
- Blandingen vendes forsigtig over i hviderne
- Dejen lægges i klatter ud på en bageplade og drysses med sesamfrø
- De bages i en varm ovn ved 150 grader i 25 min
Stromboli:
- 140 gram revet mozzarella
- 1 æg
- 5 spsk pofiber (kartoffelfiber)
Fremgangsmåde:
- Osten smeltes i en gryde
- Når osten er helt smeltet tages gryden af varmen og ægget og pofibren røres i
- Den bløde dej deles op i fire klumper og formes som flade pitabrød
- Pitabrødene bages i en varm ovn ved 180 grader til de er gyldne
Ingen kommentarer:
Send en kommentar