Sider

tirsdag den 20. januar 2015

Oopsies og Stromboli

I weekenden blev der bagt oopsies med sesam og stromboli pitabrød. Det er to lidt specielle LCHF "brød" men ikke desto mindre lækre! Strombolien kan også benyttes som f.eks. pizzabund.

Oopsies:
  • 3 æg
  • 100 gram philedelphia smøreost
  • En smule salt
  • En smule bagepulver
  • Ca. 1/2 tsk fiberHUSK
  • Sesamfrø til drys

Fremgangsmåde:
  1. Separer blommerne fra hviderne i to skåle
  2. Æggehviderne piskes stive i den ene skål
  3. I den anden skål røres blommerne sammen med de øvrige ingredienser
  4. Blandingen vendes forsigtig over i hviderne
  5. Dejen lægges i klatter ud på en bageplade og drysses med sesamfrø
  6. De bages i en varm ovn ved 150 grader i 25 min



Stromboli:
  • 140 gram revet mozzarella
  • 1 æg
  • 5 spsk pofiber (kartoffelfiber)

Fremgangsmåde:
  1. Osten smeltes i en gryde
  2. Når osten er helt smeltet tages gryden af varmen og ægget og pofibren røres i
  3. Den bløde dej deles op i fire klumper og formes som flade pitabrød
  4. Pitabrødene bages i en varm ovn ved 180 grader til de er gyldne


Ingen kommentarer:

Send en kommentar