Sider

fredag den 16. januar 2015

LCHF burger

Min kæreste og jeg er gået i gang med en mere striks form for LCHF, og det medfører jo en herlig masse mad! Her er en af favoritterne! En low carb burger med hjemmelavet coleslaw, hjemmesyltede agurker, lidt friskt grønt, en hakkebøf med smeltet ost ovenpå og lidt sukkerfri ketchup fra ISIS.


Burgerboller (4 store eller 6 små):
  • 4 æg
  • 1 dl skyr
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 dl fedtreduceret mandelmel
  • 1 dl sesamfrø
  • 3 spsk fiberHUSK
  • 1 spsk sukrin gold
  • 2 tsk havsalt
  • 2 tsk bagepulver
Fremgangsmåde:

  1. De våde ingredienser piskes let sammen, hvorefter de tørre blandes og røres i.
  2. Dejen hviler i 10 min.
  3. Dejen formes til burgerboller, trykkes lidt flade og pensles med olie
  4. Strø tilsidst lidt sesam på toppen
  5. Bollerne bages i en varm ovn ved 200 grader i ca. 15 min.




Coleslaw
  • ½ lille fintsnittet hvidkålshoved
  • 2 mellemstore revne gulerødder
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 spsk. sukrin gold
  • 1 tsk. dijonsennep
  • ½ tsk. groft havsalt
Fremgangsmåde:

  1. Mayonnaise, sukrin gold, dijonsennep og havsalt røreres sammen
  2. Gulerødder og hvidkål blandes i

Ingen kommentarer:

Send en kommentar