Sider

lørdag den 15. februar 2014

Stenalderbrød

Dagens første projekt lød på stenalderbrød! Jeg havde så mange poser med forskellige kerner og frø i min skuffe, så nu skulle de bruges til noget. :) Det var egentlig utrolig nemt og hurtigt at få bikset sammen. Det eneste der tog tid, var bagetiden i ovnen. Men der kunne man så få vasket op.

Ingredienser:

100 g græskarkerner
100 g solsikke kerner
100 g mandler
100 g valnødder (Jeg tog 50 gram ekstra græskarner og solsikke kerner i stedet)
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
5 æg
1 dl ekstra jomfru olivenolie
2 tsk salt

Fremgangsmåde:
- Bland alle ingredienser i en skål
- Kom massen i en smurt form, eller direkte i en silikoneform
- Bag brødet i en time ved 160 grader
Husk at alle nødder/kerner skal være hele, ellers kommer de til at smage harske!
Og vupti..




Ingen kommentarer:

Send en kommentar