Sider

onsdag den 16. juli 2014

Jordbær cheesecake

Denne lækre friske dessert er perfekt til en varm sommerdag, og så er denne udgave tilmeld ikke så syndig på kalorierne, den holder sig nemlig under 130 kalorier pr. 100 gram!

Ingredienser:
400 gram creamcheese fra levevis
250 gram fromage frais 0,5 %
6 blade husblas
150 gram sukker
200 gram jordbær
2-3 spk. citronsaft
1 hel vaniljestang

Til pynt:
200 gram jorbær
50 gram knuste makroner

Fremgangsmåde:
- Læg husblas i bød i koldt vand
- Blend jordbær med en stavblender
- Pisk creamcheese og fromage frais sammen, pisk derefter sukker og vanilje i
- Smelt husblas ved lav varme i en gryde med citronsaft
- Pisk jordbær sammen med osteblandingen, og pisk til sidst husblas i
- Hæld det hele i en springform og lad kagen stå i køleskabet i 4-5 timer

Server kagen med jordbær og makroner oven på , så er der stadig lidt knas i kagen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar