Sider

onsdag den 16. juli 2014

Ravioli med svampe, valnødder og gorgonzola

Igår blev der eksperimenteret med en ny ret i køkkenet.. Det blev til denne lækre ravioli med svampe, porrer, valnødder og gorgonzola! Den er tilmed ret kalorielet med kun ca. 120 kalorier pr. 100 gram :)

Ingredienser:
150 gram porre
250 gram champignon
340 gram kogt ravioli (250 gram inden kogning)
50 gram gorgonzola
20 gram hakkede valnødder
1 dl. hvidvin
2-3 fed hvidløg
250 gram madlavningsfløde 8%
Salt og peber

Fremgangsmåde:
- Steg porre, hvidløg og champignon i flydende becel let. Hæld hvidvin over og lad det simre.
- Skær gorgonzolaen ud i mindre stykker og hak valnødderne i mindre stykker
- Tilsæt fløden til grøntsagerne og lad det simre lidt, der efter tilsættes gorgonzolaen og nødderne
- Kog raviolien efter pakkens anvisning
- Til sidst tilsættes raviolien, lad det simre lidt og server det med frisk basilikum



Ingen kommentarer:

Send en kommentar